WordPress short/rövid tippek 2022-re – Google Analytics

2022.02.17. | Elemér Teszt

A Google Analytics telepítése

A Google Analytics egy jól ismert eszköz a teljesítmény nyomon követésére, az adatok rögzítésére, és betekintést nyújt abba, hogy az emberek hogyan lépnek kapcsolatba az Ön webhelyével. Ez felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi a webhely sikerének méréséhez.

A Google Analytics telepítésének legjobb (és legegyszerűbb) módja a MonsterInsights nevű bővítmény. Mind a Google Analytics, mind a MonsterInsights ingyenes verzióval rendelkezik. Szüksége lesz a Google Analytics-fiókja létrehozásakor kapott nyomkövető kódra, a MonsterInsights pedig végigvezeti a telepítési folyamaton.

A Google Analytics telepítése lehetővé teszi, hogy az adatokat közvetlenül a WordPress műszerfaladról nézd meg, ami azt jelenti, hogy szemmel láthatod, hányan látogatják meg az oldaladat, mennyi ideig maradnak az oldaladon, és még sok minden mást.

Forrás: https://www.websitebuilderexpert.com/

WordPress short/rövid tippek 2022-re – Google Analytics

A Google Analytics egyike a Google által biztosított számos eszköznek, amely segít megérteni, hogy a látogatók mit csinálnak a weboldalukon. Az eszköz lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse és elemezze a webhelyére és a webhely látogatóira vonatkozó kritikus adatokat. Az emberek nagy kérdése, hogy „Ingyenes-e a Google Analytics?”. – Igen, és ez az egyik legnépszerűbb ingyenes eszköz.

A Google Analytics által szolgáltatott adatmennyiség miatt minden weboldal-kezelő vagy marketinges online eszköztárának nélkülözhetetlen eleme. Ebben a kezdőknek szóló Google Analytics-útmutatóban kitérünk néhány kulcsfontosságú dologra, amit az eszközről tudni kell, többek között:
– Mi aGoogle Analytics?
– Miért van szüksége a Google Analyticsre
– Hogyan kell beállítani a Google Analyticset
– A Google Analytics műszerfala

Mi a Google Analytics?
A Google Analytics a webhely vagy alkalmazás teljesítményének nyomon követésére szolgáló első számú elemzési platform. A Google által biztosított eszközök sorának része, amelyek közé tartozik a Google Search Console és a Google Tag Manager. Tekintse meg ezt a cikket, ahol a Google Analyticsset használó támogató eszközöket talál.

Az eredeti cikk (angol nyelven) itt olvasható.