Top webdesign trendek 2022 februárra

2022.02.25. | Elemér Teszt

Most, hogy már jócskán benne vagyunk 2022-ben, itt az ideje, hogy elkezdjünk a modern felfrissítéseken és a weboldalak tervezési trendjein gondolkodni. Akár újrakezdi, akár csak néhány trendi újítást keres, van néhány nagyszerű ötletünk, amelyek segíthetnek az út során.

Íme öt nagyszerű trend, amelyekkel WordPress webhelye frissnek fog tűnni.

Nagy, nagy szöveg

Minél többet nézzük a tipográfiai trendeket, annál inkább visszatérünk a nagy szövegelemek koncepciójához. És ezek egyre csak még nagyobbak lesznek.Rejtett navigáció
Ez egyike azoknak a trendeknek, amelyek szinte mindenhol jelen vannak, teljesen ellenkezik az intuícióval: A navigáció el van rejtve.

Gyermeki szórakozás

A merész színek, az animáció és a funky betűtípusok mind-mind hozzájárulnak a szórakoztatóbb, gyerekesebb élményhez ebben a weboldalak tervezési trendjében. Az elmúlt évek súlya miatt ez a könnyedebb érzés üdvözlendő.

Össze nem illő színsémák

A designelméletben a színkerék segít eligazodni a választásokban. Olyan harmóniákat és kombinációkat keresünk, amelyek széles közönséget szólítanak meg, és amelyekkel egy design egyszerűen jól érezhető.

„Magazin” rácsok

Ha van egy blogod vagy sok tartalom, amit szeretnél bemutatni, a „magazin” stílusú rács egy tiszta módja a tartalom rendszerezésének és kiemelésének.

Szerző: Carrie Cousins

Forrás: ithemes.com