Blog

Top webdesign trendek 2022 februárra
Trend

Top webdesign trendek 2022 februárra

Most, hogy már jócskán benne vagyunk 2022-ben, itt az ideje, hogy elkezdjünk a modern felfrissítéseken és a weboldalak tervezési trendjein gondolkodni. Akár újrakezdi, akár csak néhány trendi újítást keres, van néhány nagyszerű ötletünk, amelyek segíthetnek az út során.

Íme öt nagyszerű trend, amelyekkel WordPress webhelye frissnek fog tűnni.

Tovább olvasom »
WordPress sebezhetőségi jelentés - február 23, 2022
Biztonság

WordPress sebezhetőségi jelentés – február 23, 2022

A sebezhető bővítmények és témák az első számú ok, amiért a WordPress webhelyeket feltörik. A WPScan által működtetett heti WordPress sebezhetőségi jelentés a legújabb WordPress plugin, téma és core sebezhetőségekkel foglalkozik, valamint azzal, hogy mi a teendő, ha valamelyik sebezhető plugint vagy témát futtatod a weboldaladon.

Tovább olvasom »
WordPress short/rövid tippek 2022-re – Google Analytics
Short/Rövid tippek

WordPress short/rövid tippek 2022-re – Google Analytics

A Google Analytics egy jól ismert eszköz a teljesítmény nyomon követésére, az adatok rögzítésére, és betekintést nyújt abba, hogy az emberek hogyan lépnek kapcsolatba az Ön webhelyével. Ez felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi a webhely sikerének méréséhez.

Tovább olvasom »
Mit tegyek ha nem férek hozzá a wp-admin-hoz
Ne essünk pánikba

Mit tegyek ha nem férek hozzá a wp-admin-hoz?

A WordPress hibák elhárításakor gyakran kérik, hogy deaktiváld az összes WordPress bővítményt. Egyszerűen csak menj a Pluginok oldalra, és deaktiváld az összes plugint. De mi van akkor, ha ki vagy zárva a WordPress oldaladról?

Tovább olvasom »
Call Now Button